Fereix el pare amb un ganivet de tallar pernil

Detingut un jove de 27 anys al Pas de la Casa per agredir el seu

Detingut un jove de 27 anys al Pas de la Casa per agredir el seu pare amb un ganivet dels que es fan servir per tallar pernil. 

L'episodi va tenir lloc dissabte, de matinada, al domicili dels implicats. L'incident es va saldar amb el pare ferit al braç mentre intentava defensar-se de l'agressió.

Capturat un grup de lladres francesos

Un dia abans, la nit de divendres, va caure el grup que aquella mateixa tarda havia forçat l'entrada a un comerç d'Andorra la Vella. Mentre registraven el local i la caixa registradora, els va sorprendre una treballadora i van fugir a corre-cuita.

Es tracta de tres homes no residents, d'edats compreses entre 44 i 50 anys. A l’interior del vehicle, amb matrícula francesa, la policia hi va trobar eines que s’acostumen a emprar en els robatoris. L'operació es va dur a terme gràcies a la col·laboració del servei de circulació d'Escaldes-Engordany.

11.000 euros en tabac de contraban

Dissabte a la tarda, a la frontera del riu Runer, dos homes i una dona de 23, 53 i 43 anys, respectivament, van ser detinguts per contraban de tabac. Els agents de la duana els van aturar al coll de la Gallina.

A l’interior del vehicle, amb matrícula francesa, hi van localitzar 2.950 paquets de tabac valorats en uns 10.900 euros.

Informa: Redacció

Comparteix:

Èxit de la Fira d'Abril de Sant Julià La Generalitat intenta establir vincles amb els residents catalans