La festa del poble d'Encamp, tot un èxit un any més

www.andorradifusio.ad

Cap de setmana marcat per les festes del poble a Encamp. Aquest diumenge pels concerts i dilluns amb la festa de la tapa i els focs artificials. 

Buhos, els Catarres i els Despistaos han coronat les festes del poble d'Encamp. Els primers van omplir l'aparcament de Sant Miquel amb centenars d'entusiastes del grup. El conseller de Cultura d'Encamp, Joan Sans, remarca que les activitats com el crash car, els concerts o les activitats infantils han estat un èxit.

El comú d'Encamp fa una valoració molt positiva de les festes d'enguany. Hi ha hagut, a banda dels concerts, activitats esportives, aquàtiques, sardanes, balls de tarda i discomòbil. Per això, posen en valor també la diversitat de les activitats, dirigides a tots els grups d'edat, i la incorporació de propostes com l'Endansa, amb 470 participants. 

Sans apunta que han volgut mantenir l'escència. "Hem procurat mantenir una programació com la d'anys anteriors i està comprovat l'èxit que hem tingut fins ara i hem de ser insistents i mantenir aquesta programació".

La Creu Roja ha col·laborat amb un punt lila a les nits que ha tancat sense incidents, a excepció d'algun cas aïllat.

La fesTAPA i el grup de versions Komanem han posat el punt final a les festes, amb 15 restaurants, 5 més que l'any passat.

Informa: Gerard Castillo

Imatges: David Moreno - Eric Escabias - Eric Mompel

Comparteix:

Cursa per orientar-se a la festa del poble d'Andorra la Vella Els processats del Feeling demanen el retorn dels diners comissats