Aquest dissabte s'ha oficialitzat un acte ‘d’agermanament’ entre la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell i la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i Les Garrigues de les Borges Blanques.
L’objectiu d’aquesta col·laboració entre ambdues fires és poder promocionar conjuntament els dos certàmens firals dedicats als productes agroalimentaris com són el formatge artesà del Pirineu i oli de les Garrigues. Així ho ha explicat la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Seu, Mireia Font: “la idea és crear sinergies entre ambdues fires, com també amb altres fires de la demarcació, totes elles molt importants a nivell de productes agroalimentaris del territori per poder potenciar-los". Font ha remarcat que “la idea és portar a terme promocions conjuntes i creuades. En definitiva, poder fer un intercanvi d’aquests productes estrella”.
L’alcaldessa de les Borges Blanques, Núria Palau, ha explicat que la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i Les Garrigues ja fa anys que es va ‘agermanant’ amb altres fires “perquè això ens aporta major difusió del nostre oli, però també sinergies i complicitats amb els diferents productes agroalimentaris de Km0 que són de qualitat extra”.
La Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i Les Garrigues de les Borges Blanques se celebrarà el pròxim cap de setmana, del 20 al 22 de gener, i enguany compleix la seva seixantena edició. Per la seva part, la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell, es realitzarà el cap de setmana del 13 al 15 d’octubre.
Informa: Redacció
Imatge cedida: Ajuntament de la Seu d'Urgell
Comparteix: