Ramaders d'Andorra ha passat de subministrar carn de qualitat a 32 restaurants l'any 2023 a 48 l'any passat. El repte, ara, és abastir-los perquè la majoria demana les mateixes peces. Els restauradors destaquen el sabor i la qualitat del producte.
L'augment de les comandes per als restaurants és una demostració de confiança en Ramaders d'Andorra. L'any passat van sumar setze establiments nous i ara ja en són 48. Ara el repte és poder abastir-los, ja que no poden complir, molts cops, amb el que els demanen. Una de les alternatives és buscar noves propostes perquè gaudeixin d'aquesta carn.
"És veritat que en restauració el problema que tenim és que molts restauradors el que necessiten és sempre el mateix tall. Per exemple, entrecot o filet, que és el producte més estrella. Però, és clar, tenim el que tenim. En tenim poquets. No sempre podem subministrar. No sempre podem abastir. Si ens en diuen 10, potser els en podem donar 2. És molt complex. El que ens va bé és tractar amb restauradors que ens juguin al joc."
Gerard Martínez, gerent de Ramaders d'Andorra
En aquest restaurant, les hamburgueses són de carn amb segell de qualitat d'Andorra. Els que hi treballen en destaquen el gust i la qualitat del producte.
"Jo crec que és molt rica. L'he tastat i m'ha encantat la carn. És molt sucosa, molt saborosa, molt rica. Jo crec que està menjant qualitat, més que res, qualitat perquè és saborosa, l'hamburguesa aquesta."
Vanessa Eliana, cuinera de Criterium
Els restaurants del país constaten que hi ha un client molt fidel que valora la proximitat i la qualitat de la carn.
Informa: Pere Moliné - Sergi Cano
Imatges: Pau Bonastre
Comparteix: