La gastronomia uneix locals i visitants

www.andorradifusio.ad

Setze establiments de Canillo han unit forces amb les jornades gastronòmiques 'Un mos a l'aire' que tindran lloc fins a l'11 d'agost. Es tracta de l'oferta d'un platet especial a tall de degustació a les terrasses dels locals. Bàsicament són tapes per fer l'aperitiu o el berenar. Està adreçat sobretot a gent del país però també hi ha turistes que en gaudeixen.

Donar a conèixer els establiments de restauració d'una manera lúdica. Aquest és l'objectiu d'"Un mos a l'aire", que vol promocionar el servei fora de les hores més concorregudes. I per això res millor que promoure versions dels plats que ja tenen a la carta. Una proposta que ha estat ben rebuda pels establiments que s'hi han adherit.

"El que volem oferir o que els establiments ofereixin és un platet petit, una versió del que ja té disponible a la carta o que han creat exclusivament per a aquestes jornades".
Àlex Kinchella, conseller Promoció Turística Canillo i Restaurador

Aquells que al final de les jornades hagin passat per tots els restaurants rebran un obsequi.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Èric Escabias
Locució: Sergi Cano

Comparteix:

Crida per fer créixer els donants de medul·la El control de l'ecosistema a través de les papallones