Gastronomia, vi i addiccions, reunits en un llibre 

www.andorradifusio.ad

Lliçons de vida i de gastronomia i de creixement personal. És del que es parla al llibre 'Confessions d'un sommelier', un llibre apte per a amants del menjar, de la vida, dels viatges i del vi, que aprofundeix, a més, en el món de les addicions.

Les recomanacions de qualsevol psiquiatra o psicòleg a una persona que ha caigut dins el món de l'alcohol és allunyar-se de qualsevol activitat on aquest hi és present. David Seijas, després d'haver caigut en l'addicció i lluitar-hi durant anys, ha anat a contracorrent. Segueix sent sommelier i, a més, productor de vins.

"El meu amor al vi ha estat superior al de l'addicció i he volgut tornar a connectar des d'un altra mirada, sempre que no sigui malalta, i com a mínim que menys l'alcohol puc sentir formant part de la gastronomia, que és el que m'apassiona"

David Seijas, autor i sommelier

Ara presenta 'Confessions d'un sommelier', on explica històries, anècdotes, curiositats i experiències sobre el restaurant Bulli, on va treballar molts d'anys, que mai no han estat explicades. I també, reflexions sobre la vida, dilemes i històries de creixement personal

"És com si estiguéssim asseguts tu i jo en una taula parlant de gastronomia i de vi, però parla molt de vida. Tots tenim algun company, algun amic, algun veí que pot patir una situació d'addicció. Sempre hi ha una teràpia per a cada una de les persones que hi ha, sempre hi ha esperança. I sobretot hi ha molta experiència viscuda al Bulli des de dins"

David Seijas, autor i sommelier

Aquests dies Seijas és a Andorra i presenta el llibre entre brindis de la seva pròpia marca de vins, que només tasta, però no beu, ni una gota.

Informa: Caterina Vidal
Imatges: David Moreno

Comparteix:

Més de 600 persones reben ajuts al lloguer  La quarta edició del Festival Internacional de Jazz d'Escaldes ha sumat 6.000 espectadors