Gili reivindica els pisos 'oblidats' al debat d'orientació política de l'avinguda del Pessebre

www.andorradifusio.ad

La crisi de l'habitatge és una emergència a Escaldes-Engordany, que té un projecte de pisos a preu assequible a l'avinguda del Pessebre. Durant la festa de la parròquia, la cònsol major ha lamentat que no s'hi fes referència en el debat d'orientació política. Rosa Gili s'ha mostrat expectant també per saber com els afectarà el procés de revisió de les transferències.

Gili ha constatat que va seguir el debat d'orientació política per la premsa i per la televisió i afegeix que encara no s'han posat en contacte amb ells. "Imagino que, si hi ha alguna voluntat de fer algun canvi que tingui alguna implicació amb el comú, desitjo que es comenti amb nosaltres, però si no..., ara com ara ningú ens n'ha dit res".

Sobre la necessitat d'ampliar el parc de pisos de lloguer assequible, Rosa Gili ha deixat clar que és una prioritat per a la parròquia. Ha recordat que el comú ja s'ha posat mans a l'obra en la part que li pertoca, mentre espera que el Govern faci el mateix. De fet, ha trobat a faltar que Xavier Espot hi fes referència durant el debat d'orientació política.

"Les obres també estan en marxa, van tirant endavant. Estem una mica a l'espera que el Govern faci el seu plec de bases perquè de seguida que acabem la nostra part han d'entrar ells. L'altre dia vam sentir a parlar de bastants parròquies, però d'Escaldes no, i vull creure que va ser un oblit sense més conseqüències. Hi ha molta expectativa per aquests pisos d'Escaldes i crec que no s'han de demorar de cap manera."

Rosa Gili, cònsol major d'Escaldes-Engordany

Finalment, el comú ha anunciat que a partir de dilluns quedarà tallat durant dos mesos el tram de l'avinguda Carlemany entre la plaça de l'Església i el carrer del Picó. El motiu és la instal·lació d’una grua per iniciar la construcció de l’aparcament.

Informa: Redacció

 

Comparteix:

Andorra s'adhereix a la declaració conjunta en la Cimera per la Pau a Ucraïna Tota una festa a Escaldes per celebrar el 46è aniversari de la parròquia