Un gir total a la Temporada de Música i Dansa d'Andorra la Vella

www.andorradifusio.ad

La Temporada de Música i Dansa d'Andorra la Vella arribarà a l'octubre carregada de novetats. Per començar, estarà codirigida pel coordinador de l'Institut de Música, Jordi Sabata, i el músic i productor Oriol Vilella, i tindrà actuacions i activitats de forma mensual fins al març. El gran objectiu és atreure famílies i joves. 

Dins de la codirecció de la nova Temporada de Música i Dansa d'Andorra la Vella, el responsable de l'Institut de Música Jordi Sabata s'encarregarà de la part artística, mentre que Oriol Vilella assumirà la producció. Substitueixen així Josep Maria Escribano, que va declinar la proposta de l'actual comú que contemplava una reducció salarial. Una oferta per sobre del que creien adequat segons la cònsol menor, que ressalta el valor afegit d'aquesta nova estructura econòmicament més sostenible, fet que els permet redirigir recursos cap al festival, pressupostat per 100.000 euros, la meitat del quals aportada pel comú i la resta per Morabanc. Des del comú, la cònsol menor, Olalla Losada, destaca que "la unió entre el Jordi i el Guillem li donarà al festival una visió de carrer i més oberta."

Quant a l'anterior temporada, es més que doblen els espectacles que volen comptar amb artistes internacionals i locals, complementant-ho amb activitats que serveixin de pol d'atracció. La música clàssica és el tronc central, però es volen buscar opcions encarades als joves, tenint en compte que es plantegen descomptes pels estudiants de música del país. 

Tots dos agafen les regnes del festival com un gran repte que esdevé tot un reconeixement professional. 

Informa: Laura Cugat
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

Clàudia Riera i Oriol Guillem, a la nova producció de l'ENA CSI: Andorra