El Govern creu que l'AREB haurà de seguir activa, tot i donar per acabat el procés de resolució de BPA

www.andorradifusio.ad

El Govern emmarca el procés en la relativa normalitat del final de la resolució de l'entitat bancària. Entén que serà la justícia qui dirimeixi sobre aquests fons i que, mentrestant, l'AREB ha de continuar funcionant.  

"No amb tanta càrrega com la que hi havia fins ara, perquè era evident que es va crear en un moment concret. Però també és un moment que ja no es trasllada en mans de l'AREB aquest procediment, però potser en algun cas se li podrà demanar algun complement d'informació. I per tant, entenc que l'AREB haurà de seguir activa."
Guillem Casal, portaveu del Govern 

Sobre aquesta qüestió, el Govern considera que és un procés "gairebé normal", de finalització de la resolució de l'entitat bancària, i que serà la justícia la que dirimeixi sobre aquests fons. És a dir, si eren realment lícits, retornar-los als titulars, i sinó possiblement quedarien decomissats per l'Estat.

Des de l'executiu recorden que el procediment està avalat per una auditoria externa i per això es considera que hi ha una sospita "més que evident" respecte d'aquests fons. El portaveu del Govern ha manifestat que creu que l'AREB ha de continuar funcionant.  

Informa: Redacció
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

L'executiu reconeix disfuncions en les línies gestionades per Hife i espera recuperar la normalitat les pròximes setmanes El ministre Baró entrega els guardons de la 15a edició del Premi  Coca-Cola de relat breu d’Andorra