El cap de Govern viatjarà a Saalbach per donar suport a Andorra 2029 

www.andorradifusio.ad

Màxima implicació per aconseguir el Campionat d'esquí del 2029. Per això, s'ha preparat un viatge oficial a les finals d'Àustria, així ho ha anunciat el ministre Torres a la Nacional.

Andorra vol refermar que és un referent en el món de l'esquí i es vol consolidar en la pugna pel Campionat del Món del 2029. L'organització de proves com la d'aquest cap de setmana ajuden, però hi ha forts competidors,  com Noruega amb Narvik i Itàlia amb Val Gardena. Per això a banda de les qüestions tècniques, els polítics també fan la seva feina. 

"Hi ha un desplaçament oficial. Hi haurà el Cap de Govern, la ministra d'Esports i jo mateix que em desplaço a títol personal per intentar reforçar la importància que té pe nosaltres i veure la gent. Posarem tota la carn a la graella per veure si ens surt una bona graellada."
Jordi Torres, ministre de Turisme  

"Crec que és molt important contribuir a reforçar de manera claríssima el missatge, que és que hi ha tot un país al darrere."
David Hidalgo, director general de comitè organitzador de la Copa del Món  

Això serà del 15 al 18 de març. Hidalgo creu que si la FIS vol universalitzar el Campionat del Món pot comptar amb el Pirineu, una zona que suma uns 17 milions d'esquiadors.

L'entrevista íntegra, aquí:

 

Informa: Rosa Alberch 
Imatges: Albet Aymamí

Comparteix:

La pluja no desllueix la rua de les escoles La fi del cas Mendoza