Al sector de Soldeu de Grandvalira hi ha hagut força afluència d'esquiadors, que han aprofitat el bon temps. El tancament de la restauració del Tarter per un brot de coronavirus també ha influït en l'increment de consumidors als establiments a les pistes de Soldeu. Per evitar aglomeracions, s’han obert alguns punts fins ara tancats i s’han reubicat 17 treballadors.
La zona de restauració del sector de Soldeu ha registrat un bon ritme de consumidors i clients tenint en compte el dia assolellat i que la zona de restauració del Tarter roman tancada arran de la detecció d'un brot de la Covid-19.
Per aquest motiu, s’han duplicat els tests d’antígens que es fan cada setmana als empleats de les dues zones i, de moment, no hi hauria cap més positiu.
Preveient un xic més de consumidors al sector de Soldeu, s’han obert alguns punts fins ara tancats i s’han reubicat treballadors, segons ha explicat el director d'aliments i begudes de Grandvalira-Ensisa, Àlex Orué.
En total hi ha una cinquantena d’empleats que, entre altres tasques, s’encarreguen de controlar els circuits d’entrada i sortida, d’oferir gel i mascaretes i d’acomodar els clients que, en general, estan molt satisfets de les mesures preses.
Destaquen que hi ha "molt bon ambient" i que les restriccions s'estan complint, "no hi ha cap aglomeració". A més, creuen que la detecció d'aquest brot ha estat "un incident, que també s'ha pogut donar a altres llocs".
Es treballa amb tranquil·litat i a l’espera que el nombre de persones contagiades entre el personal no incrementi.
Informa: Laura Cugat
Imatges: Pere Besolí
Comparteix: