Els grans musicals obren el teló al Jambo

www.andorradifusio.ad

L'ONCA obre el Jambo amb un concert de musicals per a l'estrena de l'onzena edició del festival. La proposta de la fundació per a aquesta edició compta amb veus com la de Laura Martín i un director, Kic Barroc, que hi aporta el toc de jazz. 

De Broadway al Pirineu, l'ONCA ha fet una selecció de grans temes de musicals per portar els espectadors del Jambo als moment més emotius d'històries com 'Mamma Mía'

Aquests dies el director Kic Barroc fa els darrers ajustos per treure el dolç a un gènere que qualifica de "popero, amb cançons de tres minuts i tornades amb menys de trenta segons de distància. Em venia de gust posar-hi més estímuls harmònics i melòdics".

Pel director artístic del festival, Oriol Vilella, "Kic Barroc s'està convertint en indispensable al panorama musical andorrà. Tenim la sort que hi ha una generació de músics joves molt bons i ben preparats".

Per a l'ocasió Kic Barroc compta amb una secció de cordes de l’ONCA amb el violí Àlex Arajol i el violoncel Jordi Claret; un trio de jazz format per Kike Pérez, a la bateria, i Brady Lync, al contrabaix. Entre les veus destaca la de la mezzo andorrana Laura Martín que ha aprofitat la parada del musical 'El fantasma de l'òpera' per formar part del Jambo. La cantant ens diu que "hi ha harmonies de jazz que ha fet el Kic que són bastant avançades, i s'ha d'entendre com funciona l'harmonia i embastar les veus".

L'acompanyen un ventall de veus com el baix Miquel Gili de la Selvatana i el tenor Martí Pons de la Polifònica de Puig-reig. Entre les veus femenines hi ha la la soprano Clara Ramon que tindrà l'oportunitat de cantar un dels temes més emotius de 'Mar i Cel' abans de començar a girar amb la reposició d'aquesta gran creació de Dagoll Dagom.  

Actuen aquesta nit de dijous, a l'escenari de Myandbank, darrere de la Casa de la Vall

Informa: Rosa Alberch 

Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

Espot participarà a la Cimera sobre la pau a Ucraïna Cap a un IPC del 2%