Grècia no dona cap opció en el penúltim partit del Preeuropeu

La selecció femenina de futbol ha caigut per 6 a 0 davant de Grècia en el penúltim compromís del Preeuropeu, disputat a l'illa de Creta. La lluita de les tricolors no ha evitat la derrota més contundent d'aquesta fase.

El partit no podia començar de pitjor manera per a l’onze d’Albert Panadero, que en el minut inicial ha encaixat el primer gol en una jugada per la dreta de Sarri culminada per Kongouli. Luna Marcet ha evitat poc després el segon de les gregues amb una gran intervenció, en una rematada de la mateixa jugadora. Les tricolors han mantingut el tipus i només han encaixat un gol més abans del descans, obra de Sarri.

A la represa, Grècia no ha perdonat i ha anotat quatre dianes més. Kongouli feia pujar el 3 a 0 i Papadopoulou completava la victòria de les locals amb un hat-trick en els últims 20 minuts de joc.

Andorra buscarà tancar la fase amb millors sensacions dimarts vinent a l'Estadi Nacional contra les Illes Fèroe, a partir de les set de la tarda en directe per Andorra Televisió i Ràdio Nacional.

Informa: Redacció