Horitzó: 2029

www.andorradifusio.ad

La Copa del Món Femenina ha estat un pas més per poder organitzar els mundials el 2029. El cap de Govern, Xavier Espot, destacava que la força de la candidatura rau en el fet que hi ha tot un país al darrere. Tot i les males condicions que es preveien, l'organització ha fet una bona valoració del cap de setmana.

El 4 de juny es decideix quin serà l'escenari per acollir els mundials del 2029. El cap de Govern, Xavier Espot, present durant la jornada d'aquest diumenge a Soldeu, ha volgut destacar la importància d'acollir esdeveniments com aquest per demostrar que Andorra pot superar totes les expectatives perquè, a diferència d'altres indrets, és un projecte de país.

"Treballem amb la línia que tenim marcada per fer el lobby necessari per demostrar que som els millors candidats. I tots remem perquè es pugui fer realitat."
Xavier Espot, cap de Govern

Una demostració de qualitat que serveix d'impuls per a la candidatura andorrana. Des de l'organització, el director general del Comitè Organitzador, David Hidalgo, comentava el valor de tirar endavant aquesta competició tot i les previsions.

"En un any duríssim per al Pirineu es pot organitzar una competició de primer nivell amb un gran resultat. Crec que dona molta confiança per als campionats del món."
David Hidalgo, director general del Comitè Organitzador

En referència a la Copa del Món Masculina, Hidalgo no ha pogut confirmar la seva presència a Andorra l'any 2026.

Informa: Anna Mata

Comparteix:

Calçots per a tothom L'especulació, culpa dels youtubers, segons la Coordinadora