Indemnització per als padrins que han de ser desnonats

www.andorradifusio.ad

El Tribunal Constitucional ha ordenat indemnitzar per vulneració de drets als padrins que han de ser desnonats del seu habitatge a Andorra la Vella.

El 2020 la propietat va iniciar un procediment per fer-los fora per un conflicte veïnal. Però el seu lletrat va presentar diversos recursos d'empara i en un d'aquests l'alt tribunal considera que, efectivament, s'han lesionat els drets dels dos germans. El seu advocat Emili Campos ha fet esment del que estaven defensant. "Bàsicament, el que estàvem dient és que no podíem conèixer quines eren les peticions de l'executant perquè no ens havien donat trasllat a la demanda d'execució".

En aquest sentit, celebra que tinguin aquesta resolució. "Hem hagut d'arribar al Tribunal Constitucional, lamento que una cosa tan elemental arribi al Tribunal Constitucional, però com els tribunals ordinaris no ens donaven la raó...".

Ara encara queda per resoldre un altre recurs presentat al Tribunal Superior sobre les competències del cas. La saig Lourdes Alonso va ajornar el desnonament per aquesta qüestió.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

França posa setge al consum de tabac Un documental de l'estació d'Arinsal s'endú el Premi Pirene audiovisual