Informe extern del SAAS pel cas de la paga per objectius

www.andorradifusio.ad

El SAAS ha encarregat un informe jurídic a experts externs per saber si pot tenir recorregut la demanda col·lectiva impulsada en la darrera assemblea de treballadors per cobrar la paga per objectius que consideren pendent. Serien 6 milions d'euros en total. A la demanda ja s'han adherit més de 200 persones.    

La direcció del SAAS ha encarregat una consulta jurídica a una empresa externa per disposar d'un criteri independent sobre la demanda col·lectiva que vol presentar el comitè d'empresa, amb majoria de la branca sanitària de l'USdA.

La intenció és cobrar la paga per objectius que consideren que tenen pendent i que pujaria fins a uns 6 milions d'euros. En un comunicat intern, el SAAS assegura que en cap moment s'ha negat a estudiar la sol·licitud del comitè, si bé recorda que el desenvolupament per objectius es troba a l'agenda de la negociació del pròxim conveni col·lectiu com es va acordar quan es va negociar el primer.

Fonts de la branca sanitària de l'USdA han afirmat que ja s'han adherit més de dos-cents treballadors a la demanda i que l'advocat del sindicat té previst entrar a la Batllia a final de mes. Els sindicalistes continuen esperant la resposta d'Inspecció de Treball a la consulta sobre el cobrament dels objectius. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

Una ofrena simbòlica per recordar "el mal que estem fent al territori" Una cartellera plena d'intriga amb 'Vidas perfectas' i 'Respira'