Els ingredients típics de la tardor s'apoderen de la Massana Fogons

www.andorradifusio.ad

Prop d'una vintena de restaurants de la parròquia de la Massana participen en la nova edició de tardor de la Massana Fogons. Unes jornades que se celebraran durant tot el mes d'octubre, amb la intenció d'aprofitar la bona afluència de visitants del pont del Pilar. Ara bé, principalment estan pensades per als residents, que podran degustar menús amb productes de temporada, sobretot, bolets. 

És tardor i això vol dir que torna la Massana Fogons. L'aposta d'enguany és per la cuina sostenible. És a dir, que siguin productes de la terra o bé de km 0.

El xef de la Borda EulariAmaro Batista,  explica que utilitzar aquests productes de proximitat permet mostar la pròpia identitat. "Hem fet aquest menú per ensenyar el que fem i qui som". Justament, són un restaurant que aposta per productes del seu hort, com el carbassó, les patates i la ceba. I també del galliner. Amb els ous han preparat un vol-au-vent. 

En aquestes jornades, no falta tampoc una de les estrelles de la tardor: els boletsA l'Hostal Palanques, el xef Julien Vaillant els utilitza per fer un dels plats del restaurant. "Aquest plat és el saltejat de ceps amb encenalls de foie. Per fer-lo, utilitzo ceps que he collit aquí a la parròquia. Ara bé, no us diré pas on. Això és un secret."

Altres productes estrella són els cargols i també el corderI pels amant del dolç, a la Massana Fogons també hi ha lloc pels plats ben esnsucarts.

Imatges: Fernando Montero - David Moreno
Informa: Ariadna Guiu Vila

Comparteix:

Inici de la campanya de vacunació de la grip estacional Andorra Telecom preveu una lleugera davallada el 2023 en els ingressos per itinerància