L'Inter d'Escaldes protagonitza la golejada de la jornada davant el Penya Encarnada (8-0)

En la lliga nacional, l'Atlètic d'Escaldes continua al capdavant després de guanyar el partit per incompareixença del Sant Julià. I la Unió Esportiva Santa Coloma li manté el pols.

La novena jornada de la lliga Multisegur ens ha deixat la golejada de la temporada. L'Inter d'Escaldes va marcar vuit gols al Penya Encarnada, que va quedar-se amb un home menys al minut 13 per l'expulsió d'un jugador. Els d'Otger Canals sumen quatre triomfs consecutius i estan a sis punts de l'Atlètic d'Escaldes, que aquest diumenge no va jugar perquè el Sant Julià no es va presentar.

Qui es manté com a segon és la UE Santa Coloma que va guanyar l'Engordany per 2 a 1. Youssef va avançar els colomencs al minut 11, però Nájera va fer la igualada abans del descans. El gol de penal al 73 de Paulino permet als de Boris Antón situar-se amb 18 punts, a cinc dels de Fede Bessone.

El FC Santa Coloma va suar de valent per treure els tres punts davant l'Ordino. Els de Dmitry Cheryshev van imposar-se per la mínima amb el gol de Cristian Novoa al minut 94.

Tots els gols i les millors jugades es podran veure al 'Tot lliga' després de l'informatiu vespre.