L'Inter d'Escaldes venç a l'Atlètic i retalla distàncies

L'Inter Club Escaldes va superar el líder, l'Atlètic, en el derbi escaldenc, el partit més destacat de la 20a jornada. Amb aquest resultat, minva la diferència a la part alta i es dona emoció a un campionat que ja semblava adjudicat per als de Fede Bessone

Apassionant derbi escaldenc el que es va viure aquest diumenge a la Borda Mateu. A l'Inter només li valia la victòria si no es volia acomiadar de manera prematura del títol. Els d'Otger Canals van posar setge a la porteria rival, però va ser el líder el que es va acabar avançant just abans del descans gràcies al golejador Guillaume López. En el 77 gran passada de Berlanga i De La Torre va fer el gol de l'empat. Un cacau d'Adrián Gallego ajustat al pal a dos minuts del final va acabar consumant la remuntada. L'Inter es situa segon a cinc punts del líder.

Empatat amb l'Inter hi ha el Futbol Club Santa Coloma. Els de Dimitry Cheryshev es van imposar 0 a 3 a l'Engordany. Octavio Paéz va avançar els colomencs amb un llançament de falta. A la segona meitat, després de l'expulsió de Julian Fernández, el Santa Coloma va sentenciar amb els gols d'Eloy Gila i Virgili.

El Sant Julià va trencar la seva ratxa de dos partits sense perdre. L'Unió Esportiva Santa Coloma va vèncer per 1 a 3 amb dos gols de Faysal i un de Jordan Gutiérrez. Calyan va ser l'autor del gol lauredià.

El duel per eludir el descens va acabar amb un triomf del Penya Encarnada per 0 a 3 contra l'Ordino. Amb aquest resultat els d'Alejandro Esteve abandonen la plaça de promoció de descens i és precisament l'Ordino el que passa a ocupar aquesta posició. Piloto, Da Silva i Cruz van ser els autors dels gols. Aquest dilluns a la nit després de l'informatiu podran veure un ampli resum de tots els partits a l'espai Tot Lliga.

Informa: Cesc Sanjuan