Irineu Esteve debuta amb victòria a Bessans

Arrencada de temporada excel·lent per als esquiadors de fons de l
Arrencada de temporada excel·lent per als esquiadors de fons de la federació, ahir a l'estació francesa de Bessans.
Irineu Esteve es va imposar en la prova FIS de 15 quilòmetres estil clàssic en la categoria sub-20, amb un temps de 42 minuts, amb un minut i quatre segons d´avantatge sobre el segon classificat, el francès Jules Lapierre. Un total de 80 corredors van disputar la cursa. De la seva banda, Carola Vila va acabar quarta en els 10 quilòmetres estil clàssic de la categoria sub-18, amb un temps de 35 minuts i 19 segons, a un minut i 19 segons de la vencedora, la francesa Juliette Ducordeau.