Davant l'èxit de la primera edició, la Massana repeteix "Al novembre parem taula", unes jornades monogràfiques per aprofundir en els coneixements culinaris en diferents àmbits.
Són 7 sessions, de l'11 de novembre al 13 de desembre, amb diferents tallers de cuina destinats a grups d´entre 10 i 15 persones impartits per especialistes. Es repetiran els que l'any passat van tenir llista d'espera, com ara el curset d'iniciació al món del vi o el de cuina japonesa.
La novetat principal, però, és que hi ha tres tallers de cuina amb nens. Aicí ho han destacat les conselleres d'Educació i de Cultura de la Massana, Natàlia Cusnir i Jael Pozo. Els impartirà la naturòpata Pili Borra i se centraran en còctels sense alcohol, batuts, mini-plats, amanides i pastissos salats. L'objectiu és que els nens es diverteixin cuinant i interactuïn amb els pares.
Informa: Jordi Cama
Comparteix: