L'IPC i les xarxes socials s'incorporen al programa de la tretzena edició de l'Aula Magna d'Andorra la Vella, que pretén apropar la Universitat a la societat andorrana i, sobretot, a les persones grans.
Els representants del comú d'Andorra la Vella i la Universitat d'Andorra han inaugurat aquest dijous al vespre la tretzena edició de l'Aula Magna, amb l'objectiu de fer més propera la formació universitària a la gent gran. Conceptes econòmics com l'IPC i altres de més tecnològics, com les xarxes socials, seran alguns dels aspectes que es tractaran en el curs d'enguany, amb vuit conferències diferents, i on també participaran els joves estudiants. "Fem coincidir a la mateixa aula estudiants sèniors amb estudiants de bàtxelors", celebra Virgínia Larraz, la directora de Ciències de la Salut i l'Educació de la Universitat d'Andorra, que creu que aquests temes donen "molt de si a escala intergeneracional".
A banda de l'intercanvi generacional, els assistents, com ja és habitual, obtindran un certificat d'assistència. El Centre de Congressos de la capital ha acollit la conferència inaugural "Envelliment actiu i formes de vida en un món líquid", a càrrec de la professora Pilar Monreal. En aquest sentit, s'espera que la presència de padrins es vagi incrementant de mica en mica. "D'inscrits n'hi ha disset, però esperem que n'hi hagi molts més", desitja la consellera de Promoció Turística i Comercial de la capital, Mònica Codina.
La propera xerrada serà el 9 de novembre a la Universitat, tot i que el cicle de conferències s'allargarà fins al 17 de maig.
Informa: Joel Romero
Imatges: Anna Ginesta
Comparteix: