Kiko Veneno, Ariel Rot i Muchachito Bombo Infierno tanquen la festa major d'Andorra la Vella amb un ple a la plaça Guillemó

www.andorradifusio.ad

Ariel Rot i Kiko Veneno van omplir la plaça Guillemó amb temes que són d'ells i del públic. Cançons de Los Rodríguez, Tequila i el mateixos protagonistes amb les quals Andorra la Vella ha acomiadat la festa major.

Després de nou hores de camí pel robatori de cables de coure de la línia de l’AVE Madrid-Barcelona, Kiko Veneno i Ariel Rot pujaven a l’escenari a fer les proves de so dues hores abans del concert on trobaven el primer públic.

"Tenim moltes ganes de tocar després d'un dia tan estressant. Serà la nostra catarsi", deia Ariel Rot.  I així va ser. Últim dia de festa major, i encara amb moltes ganes de ballar i cantar. I és que els músics que deixen empremta bé ho valen i han atret públic de tot tipus que els han volgut veure i viure en directe.

Ariel Rot, Kiko Veneno i Muchachito Bombo Infierno han omplert la plaça Guillemó de gom a gom per tancar quatre dies de festa major.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Nil Forcada

Comparteix:

Talls de circulació al túnel del Pont Pla entre aquest dimarts i dijous Avís groc per tempestes i calamarsa aquest dimarts a la tarda