La sala d'actes del comú d'Escaldes-Engordany ha acollit la cerimònia de lliurament de premis de l'onzena edició del concurs d'iniciatives ambientals.
En la categoria d'empresaris, el primer premi ha estat pel restaurant La vita è vegan, de Meritxell González. En l'apartat de societat civil, el projecte De l'hort a taula, d'Alba Reguant, Cristina Pérez i la ludoescola d'Ordino, s'ha emportat la distinció de millor proposta. Pel que fa a la secció d'escolars i universitaris, el primer premi ha estat per Tocats de l'ala, de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp, Ordino i Santa Coloma.
Aquesta cerimònia ha marcat l'inici de la dotzena edició del concurs.
El coordinador d'Andorra Sostenible, Javier Gómez, ha insistit que l'objectiu del concurs és "donar visibilitat als projectes que surten de la ciutadania, cosa molt important".
Informa: Ivan Álvarez
Imatges: Jaume Sastre