La Unió Esportiva i l'Adelita Engordany arriben a la final de la Copa Constitució

Jornada de sorpreses aquesta tarda a les semifinals de la Copa Constitució. El Don Denis, màxim favorit, ha quedat eliminat en el derbi colomenc davant la UE, que accedeix a la final. Allà l´espera La Adelita Engordany. Els d´Otger Canals, equip de la part baixa de la taula, han eliminat el Tic Tapa Sant Julià.

L'Engordany ho ha tornat a fer, aquest diumenge ha derrotat el Sant Julià per 2 gols a 1 i el pròxim mes de maig disputarà la final de la Copa Constitució contra l'UE Santa Coloma que va superar el Don Denis per 1 a 0.

Després de batre el Lusitans, els d'Otger Canals no en tenien prou i han gaunyat el Tic Tapa Sant Julià per arribar a la final de la Copa Constitució. Els escaldencs, a més, han hagut de remuntar el gol al minut 79 d'Ivan Vigo, que ha aprofitat una falta penjada a l'àrea per després de nombrosos refusos fer el primer de la tarda. Dos minuts més tard, una cavalcada de Mamadou l'aprofitava Alejandro Fernández al primer pal per posar l'empat al marcador i obrir per complet l'eliminatòria. Al 86 ha saltat la sorpresa i Javi Sanguina ha batut Jesús Coca amb una falta magistral, per situar el definitiu 2 a 1 i assegurar-se el pas a la final de Copa.

D'altra banda, l'UE Santa Coloma ha superat l'actual líder de la lliga, el Don Denis, per arribar a la seva tercera final en els darrers sis anys, amb un solitari gol de Moussa.

En un partit molt igualat i amb poques ocasions, Marc Pujol ha estat el primer a provar fortuna amb un xut de falta que Perianez refusava amb dificultats. A la segona meitat, Víctor Bernat no ha vist porteria després d'una pentinada de Sergio Crespo en una centrada de Salomó. I al minut 88, la pressió de Jordi Rubio i Moussa ha provocat l'error defensiu i el davanter colomenc ha fet el primer de la tarda a plaer.

Un gol de Moussa que val una final de Copa pels d'Emiliano, que s'enfrontaran el 15 de maig a l'Adelita UE Engordany, un partit que de ben segur promet espectacle.

Informa: Joel Romero    Imatges: FAF