L'evolució tecnològica i, en especial, l'entorn digital actual han provocat un salt quantitatiu i qualitatiu en la societat. Es tracta d'un canvi sobtat dins la història de la humanitat. Una revolució que ha generat conseqüències positives, però també negatives. Aquesta dualitat és l'eix central de la 34a edició de la Universitat d'Estiu, que s'inaugura aquest dilluns.
La revolució científica i tecnològica de les últimes dècades ha generat una transformació social. Un canvi sense precedents en la història de la humanitat. La 34a edició de la Universitat d'Estiu, que comença aquest dilluns, analitzarà i debatrà què genera la tecnologia en la societat i com influeix, tant des d'una perspectiva positiva com negativa en el seu dia a dia.
La Universitat d'Estiu comptarà amb vuit conferències, obertes a tothom i gratuïtes. Destaquen les que debatran sobre la tecnologia com a eina pedagògica, l'aplicació d'aquesta ciència en sectors tradicionals com l'agricultura o l'impacte que tenen les noves tecnologies en la seguretat i la vida quotidiana.
Les conferències tindran lloc fins dijous al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. Les primeres se centraran en la importància de la ciència i la tecnologia i en allò que hem d'aprendre de l'actual era digital.
Informa: Marc Guadilla
Imatge: Sergi Garcia