L'Andorra a Taula començarà el 3 de novembre amb 35 establiments adherits i nous col·laboradors

www.andorradifusio.ad

Les jornades gastronòmiques Andorra a Taula celebraran l'onzena edició del 3 de novembre al 3 de desembre. Nous col·laboradors i, de moment, 35 establiments adherits en una mostra que tindrà els productes propis dels país com a protagonistes principals.

Del 3 de novembre al 3 de desembre es tornaran a servir menús en el marc d´una nova edició de la mostra gastronòmica Andorra a Taula. La Unió Hotelera, promotora de les jornades, tindrà enguany el suport del MoraBanc Andorra, el Museu Thyssen i el Ministeri d´Educació. L´empresa Damm repetirà col·laboració aquest any i cada menú, que anirà dels 25 als 40 euros, inclourà una cervesa. De moment, ja s´hi han adherit 35 establiments, dos més que l'any passat, i la Unió Hotelera preveu arribar fins a una quarantena.

L´any passat, els llegums van ser el fil conductor de les jornades, i aquest any s´han escollit els productes de proximitat i de km 0 com a protagonistes principals dels menús, com la trumfa, la carn de poltre o la vedella d'Andorra.

Els 35 restaurants adherits es reparteixen entre cinc parròquies. Canillo i Encamp són les úniques que, de moment, no tenen representació. La posada de llarg de l´onzena edició de l´Andorra a Taula tindrà lloc el 16 d'octubre a l´Antiga Fàbrica Estrella Damm, a Barcelona.

Informa: Ivan Álvarez
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

Saboya garanteix la mateixa partida de 850.000 euros per al proper pla Engega La vaga a Catalunya altera l'arribada de productes frescos