Al voltant de 150.000 euros és el retorn que es preveu per als restaurants participants en les jornades gastronòmiques Andorra a Taula, que comencen demà. Aquest any hi prenen part trenta establiments, una xifra inferior a la de l´edició anterior.
Restaurants com aquest... o com aquest... fins arribar a trenta, a Ordino, la Massana, Andorra la Vella, Sant Julià i Escaldes-Engordany, participaran aquest any a l´Andorrra a Taula, les novenes jornades gastronòmiques de cuina andorrana.
Fins al proper 8 de novembre els establiments oferiran menús amb un preu d'entre 20 i 35 euros. Es convertiran, així, de nou, en l´aparador de la gastronomia andorrana.
Oferiran menús creats per a l´ocasió i molts, amb ingredients autòctons i de proximitat. Uns menús que podrien proporcionar als restaurants un retorn econòmic que el director de la Unió Hotelera, Òscar Julián, ha xifrat en 150.000 euros.
L´Andorra a Taula coincideix amb l´inici de l´Andorra Shopping Festival. Precisament, el canvi de dates, per adaptar-se al festival de les compres, ha provocat un descens d´entre sis i set establiments participants, ja que hi ha restaurants que fan vacances a l'octubre.
El públic principal és nacional, però l'objectiu de l´organització és que els turistes representin entre el 40 i el 50% dels clients. És per aquest motiu que, de cara a la propera edició, la de primavera, la Unió Hotelera té previst canviar el format.
Informa: Anna Lladó Imatge: Josep M. Garcia
Comparteix: