L'Andorra guanya el Manresa per 1 gol a 0 marcat per Arturo

Victòria de l'Andorra a casa davant el Manresa per 1 gol a 0. Arturo Gandara ha avançat els tricolors als 30 segons. Un triomf que torna a posar l'Andorra amb opcions de treure el cap a la part alta de la taula.
20 segons de partit, i l'Andorra ja s'avançava. Arturo Gandara està atent a una pilota llarga i marca a porta buida el que acabaria sent el gol que decidiria el partit.

10 minuts més tard, però, ocasió del Manresa. Xut llunyà de Moha que surt fregant el pal a córner.

També un córner ha cedit l'Andorra al 25. Nova ocasió per als del Bages i intervenció de Ferran Pol.

La segona meitat ha tingut clar color del Manresa. Als 10 minuts, centre-xut que s'enverina i acaba sortint poc desviat.

Al 74, nova ocasió. Ara és el porter qui torna a salvar el tricolors.

4 minuts més tard, el Manresa tornava a tenir una nova oportunitat. La pilota acaba sortint llepant el pal.

Al final, però, 3 punts per a un Andorra que torna a mirar cap amunt. Acaba el febrer, i amb ell el "Tourmalet" dels tricolors. 4 partits contra els equips de dalt que es tanquen amb 2 victòries, 1 empat i una derrota de penal.

Informa: Xavi Bonet Imatges: Jordi Seabra