Andorra celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana, ‘Andorra a Taula’. Les novenes jornades s’emmarquen dins l’’Andorra Shopping Festival’ per així crear sinergies amb la cultura, l’oci, el turisme i la gastronomia. La trentena d’establiments que hi participen són de les parròquies d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, tot i que també hi ha restaurants d’Ordino, la Massana i Sant Julià.
Si es combinen els productes autòctons i de proximitat amb la creativitat i l’art culinari dels xefs del país surten receptes exquisides que no deixen indiferents els paladars. Enguany, del 9 d’octubre al 8 de novembre se celebren les novenes jornades gastronòmiques de “L’Andorra a Taula”. Una trentena d’establiments de restauració i hostaleria hi participen, oferint menús d’entre 20 i 35 euros per comensal. Una oportunitat per donar a conèixer la cuina andorrana.
Els aliments que s’utilitzen per confeccionar aquests plats són productes de temporada com el bolet o la castanya per oferir als clients textures i gustos més selectes. En el decurs de la degustació tampoc hi falta una copa de cava per endolcir el moment.
Les darreres edicions se celebraven durant el mes de novembre però en aquesta ocasió s’ha considerat avançar-ho a l’octubre i fins al moment, els establiments es mostren satisfets ja que coincidint amb el pont del Pilar ha estat tot un èxit.
Des de l’organització preveuen vendre al voltant de 3.500 menús durant el mes que els establiments mantindran el menú de “L’Andorra a Taula” a les seves cartes.
Informa: Mireia German Conill