L'Encamp i el Sant Julià lideren la Lliga Pantours de futbol sala

El Futbol Club Encamp i el SAE Sant Julià lideren la Lliga Pantou
El Futbol Club Encamp i el SAE Sant Julià lideren la Lliga Pantours de futbol sala empatats a 24 punts, després de la novena jornada. Un dels duels més igualats el van protagonitzar el PVE 93 i el Pas de la Casa, amb victòria dels visitants per 3 a 4.
Els encampadans es van avançar amb dos gols, de Gonçalves i Cruz. Almeida va retallar diferències per al PVE 93, però novament Gonçalves va marcar per al Pas de la Casa, que al descans dominava per 1 a 3. A la represa, Hugo va fer l´1 a 4, però dos gols de Gutiérrez i Fernández van ajustar el marcador a 5 minuts del final amb el 3 a 4, que ja va ser defintiu.