Des del passat 16 de gener, 22 restaurants de la Massana participen en la novena edició de les jornades gastronòmiques de Lo Mandongo. Després del retorn positiu de les passades edicions, enguany les jornades s'amplien quinze dies més, fins al 29 de febrer.
Un any més, i ja són 9 edicions, les jornades de cuina Lo Mandongo arriben novament a la Massana. Enguany, un total de 22 restaurants ofereixen diferents menús en què el protagonista, des dels aperitius fins a les postres, torna a ser el porc.
Plats com favetes saltejades amb pernil i foie de porc, hamburguesa de peu de porc amb bolets o secret ibèric fet a la brasa d'alzina són alguns dels àpats que es poden degustar als establiments participants.?
Tot i l’àmplia varietat d'àpats, el tradicional trinxat de muntanya amb botifarra negra i cansalada o el porcellet al forn a baixa temperatura són alguns dels plats estrella. Malgrat que alguns comensals ja arriben als restaurants disposats a tastar el menú fet per a l’ocasió, d’altres acaben escollint els plats de Lo Mandongo atrets per la bona relació qualitat preu.
La novena edició de les jornades de cuina Lo Mandongo s'allargarà fins al pròxim 29 de febrer.
Informa / Imatges: Borja Nolla