El 21 de març se celebra el Dia internacional de la cuina francesa, considerada patrimoni de la Unesco. És considerada l´art del bon beure i el bon menjar al voltant d´una taula amb productes seleccionats. A Andorra es comença a celebrar aquest divendres amb les jornades Goût de France. S'allargaran 10 dies i hi participen 22 restaurants.
]Des de 8 euros amb 75 fins a preus per a les butxaques més exigents a partir d´aquest divendres es poden tastar menús típics francesos a 22 restaurants del país amb plats regionals i productes com les carns, el foie, la tòfona, la xocolata o el formatge. La cuina francesa és patrimoni de la humanitat i com a tal les propostes han passat examen, ha explicat l'ambaixadora de França Ginette de Matha..
Les jornades Goût de France s´allargaran fins al dia 21, dia internacional de la cuina francesa en què participen mil xefs de 5 continents arreu del món, una jornada que es converteix en solidària. El director de la Unió Hotelera, Òscar Julián, ha explicat que es fa "una aportació corresponent al 5% de les vendes que fan durant el sopar a una ONG enfocada a propostes socials dins el seu territori".
D'altra banda el mateix 21 de març a la sala d´actes de la seu social de MoraBanc l´enòleg Rémi Edange oferirà una xerrada del Domaine de Chévalier, un dels grans vins classificats de la regió de Bordeus.
Informa: Rosa Alberch Imatge: Meri Bellosta
Comparteix: