Les jornades gastronòmiques Goût de France apleguen 22 restaurants amb propostes de cuina francesa

www.andorradifusio.ad

El 21 de març se celebra el Dia internacional de la cuina francesa, considerada patrimoni de la Unesco. És considerada l´art del bon beure i el bon menjar al voltant d´una taula amb productes seleccionats. A Andorra es comença a celebrar aquest divendres amb les jornades Goût de France. S'allargaran 10 dies i hi participen 22 restaurants.

]Des de 8 euros amb 75 fins a preus per a les butxaques més exigents a partir d´aquest divendres es poden tastar menús típics francesos a 22 restaurants del país amb plats regionals i productes com les carns, el foie, la tòfona, la xocolata o el formatge. La cuina francesa és patrimoni de la humanitat i com a tal les propostes han passat examen, ha explicat l'ambaixadora de França Ginette de Matha.. 

Les jornades Goût de France s´allargaran fins al dia 21, dia internacional de la cuina francesa en què participen mil xefs de 5 continents arreu del món, una jornada que es converteix en solidària. El director de la Unió Hotelera, Òscar Julián, ha explicat que es fa "una aportació corresponent al 5% de les vendes que fan durant el sopar a una ONG enfocada a propostes socials dins el seu territori".

D'altra banda el mateix 21 de març a la sala d´actes de la seu social de MoraBanc l´enòleg Rémi Edange oferirà una xerrada del Domaine de Chévalier, un dels grans vins classificats de la regió de Bordeus.

Informa: Rosa Alberch   Imatge: Meri Bellosta

Comparteix:

Sergi Nadal defensa que el model de turisme del Pas de la Casa també és necessari La Federació de la Gent Gran posa en marxa un blog