Les jornades gastronòmiques "Lo Mandongo" incorporen menús de calçots

www.andorradifusio.ad

La Massana Fogons inicia les desenes jornades gastronòmiques de "Lo Mandongo" que s'allargaran fins al pròxim 28 de febrer. Prop d'una vintena de restaurants s'han sumat a la iniciativa oferint una àmplia varietat de menús on el porc n'és l'ingredient principal.

El caliu del foc de la xemeneia i el flaire d'un forn de llenya de 400 anys donaven la benvinguda als clients que s'han atansat fins a la Borda Casa Vella Palés de la Massana. La primera jornada de Lo Mandongo ha servit per fer un viatge enrere en el temps, a través dels sabors de la cuina d'alta muntanya, on el porc ofereix una infinitat de possibilitats.

El menú degustació format per 9 plats i unes postres han posat a prova la gana i el paladar dels primers clients amb receptes tradicionals i productes de primera qualitat.

Menús atractius i originals que ofereixen, en alguns casos, un menú de calçots. Tota una experiència culinària que permet promocionar la gastronomia local així com donar a conèixer receptes centenàries.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Sergi Linares
Locució: Joan López

Comparteix:

El Pas de la Casa reparteix més de 600 racions d'escudella Decomissats 1.759 grams de marihuana destinada al tràfic