La Massana Fogons inicia les desenes jornades gastronòmiques de "Lo Mandongo" que s'allargaran fins al pròxim 28 de febrer. Prop d'una vintena de restaurants s'han sumat a la iniciativa oferint una àmplia varietat de menús on el porc n'és l'ingredient principal.
El caliu del foc de la xemeneia i el flaire d'un forn de llenya de 400 anys donaven la benvinguda als clients que s'han atansat fins a la Borda Casa Vella Palés de la Massana. La primera jornada de Lo Mandongo ha servit per fer un viatge enrere en el temps, a través dels sabors de la cuina d'alta muntanya, on el porc ofereix una infinitat de possibilitats.
El menú degustació format per 9 plats i unes postres han posat a prova la gana i el paladar dels primers clients amb receptes tradicionals i productes de primera qualitat.
Menús atractius i originals que ofereixen, en alguns casos, un menú de calçots. Tota una experiència culinària que permet promocionar la gastronomia local així com donar a conèixer receptes centenàries.
Informa: Hèctor Romance
Imatges: Sergi Linares
Locució: Joan López
Comparteix: