L’FC Andorra debuta amb empat a 2 contra el Vista Alegre

Dia esperat avui per al Futbol Club Andorra. Després d'aquest

Dia esperat avui per al Futbol Club Andorra. Després d'aquest estiu tan mogut, aquesta tarda l'equip de futbol ha saltat a la gespa d'Aixovall. Era el debut a primera catalana aquesta temporada. L'empat a 2 contra el Vista Alegre deixa un gust agredolç al vestidor tricolor.

Gairebé quatre mesos després, els aficionats no socis que han pagat els 5 euros d'entrada a Aixovall han pogut tornar a veure un partit del Futbol Club Andorra.

Al minut 7, el Vista Alegre volia amargar el retorn de l'Andorra. El 0-1 venia després d'un córner.

Només 4 minuts més tard, els tricolors empataven. Ayala, també a la sortida d'un córner feia un gol molt esperat a la graderia.

A la mitja hora de joc, però, els catalans tornarien a avançar-se. En aquesta ocasió amb un xut a la mitja volta que entrava ajustat al pal.

Al 36 de la segona el Vista Alegre es quedava amb 10 jugadors, cosa que ha sabut aprofitar l'Andorra.

Només 1 minut després, i de nou després d'un servei de cantonada feia l'empat a 2 definitiu.

La tensió anava creixent i Lucendo, segon entrenador de l'Andorra, veia la targeta vermella.

Qui també l'ha vista ha estat Ayala, que a falta de 2 minuts per al 45, i per segona groga, ha hagut d'abandonar el terreny de joc.

Informa: Xavi Bonet    Imatge: Jordi Domingo