L'FC Encamp alça la Supecopa després d'un 4-2 contra el DDS Madriu

El FC Encamp continua amb la seva hegemonia al futbol sala nacional. Els de Moisés han guanyat avui la Supercopa davant el DDS Madriu. Els encampedans, amb un 4 a 2, s'emporten un nou trofeu a les seves vitrines.

La segona part ha centrat tots els gols de l'Encamp - Madriu. Els de Lluís Bigordà han aguantat l'Encamp 25 minuts, però a 15 per al final, Marc López al segon pal inaugurava el marcador. Poc més tard arribava el segon. Ara, David Férriz des de l'interior de l'àrea.

Les coses se li han complicat encara més al Madriu a 10 minuts del final. Esteban, el porter, era expulsat per tocar la pilota amb la mà fora de l'àrea. Sense suplent sota els pals, Àlex ha hagut de ser el porter fins al final.

Fruit de la falta, encaixava el seu primer gol, el 3 a 0 per a l'Encamp.Amb aquest marcador, el Madriu ha optat per atacar amb 5 el que quedava de partit. Els de Lluís Bigordà han retallat diferències a 8 minuts per al final, amb un gol de Casas.

Just després, però, arribava la sentència. Doble penal que Marçal Raventós transformava en el 4 a 1.

A l'últim minut, el segon del Madriu. Xut al pal que recollia Jordi Ferreiro en el 4-2 final.

Amb tot, nova Supercopa per a un FC Encamp que continua dominant amb mà de ferro al futbol sala nacional.

Informa: Xavi Bonet Imatge: Jordi Seabra