Llum verd a l'aparcament del Falgeró

www.andorradifusio.ad

El comú d'Escaldes-Engordany ha aprovat un aparcament a la zona del Falgueró que tindrà unes 290 places i que costarà prop de 7 milions i mig d'euros. La voluntat és que estigui enllestit la tardor de l'any vinent. 

L'aparcament vertical del Falgueró, amb 290 places, serà realitat l'octubre de l'any vinent i tindrà un cost de 7,5 milions d'euros. Un punt que ha estat aprovat amb l'abstenció de la minoria, que creu que es podria haver fet amb més previsió. "Si el comú no anticipa, ens trobarem amb la manca d'aparcaments de la parròquia i aquesta manca de previsió ha fet que última hora hem hagut de fer un concurs", lamentava el conseller, Miquel Aleix.

També en l'àmbit urbanístic, s'ha aprovat l'inici del desenvolupament d'una unitat d'actuació als Vilars. "No ha de ser un cost molt important, perquè l'actuació no es començar de zero", ha puntualitzat la cònsol, Rosa Gili.

El comú ha destacat també la situació financera, en aquest tercer trimestre la liquidació preveu unes despeses de 23 milions i uns ingressos de 25, amb un superàvit de 2 milions. Pel que fa a l'endeutament històric, que és de 3 milions, l'any que ve quedarà saldat.  

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

Miquel Aleix abandona la política Cap grup presenta esmena a la totalitat el pressupost