L'organització de la Copa del Món de quilòmetre llançat espera arribar als 200 km/h

La pista Riberal del sector de Grau Roig de Grandvalira acull dem

La pista Riberal del sector de Grau Roig de Grandvalira acull demà les classificatòries de la primera prova de la Copa del Món de quilòmetre llançat. Per primera vegada hi participarà un corredor del país, Néstor Ribera, que diumenge passat es va proclamar campió d'Andorra.

Els organitzadors esperen arribar enguany als 200 quilòmetres per hora de velocitat punta en la categoria Speed 1, gràcies a la torre de 10 metres d´alçada i 18 de llargada instal·lada a la sortida, que només es farà servir a les finals de divendres i diumenge. L´actual rècord de la pista es va aconseguir ara fa dos anys, sense la torre de sortida, amb 185 quilòmetres per hora. Grandavalira acollirà la segona i tercera proves de la Copa del Món, que es va obrir la setmana passada a l´estació canadenca de Sun Peaks.