Maneta davant ‘la roja’ a Badajoz en el comiat de Ludo

Andorra ha caigut per 5 a 0 contra Espanya aquest dimecres a la nit a l’estadi Nuevo Vivero de Badajoz, ple a vessar amb 15.000 espectadors. En l’únic precedent entre totes dues seleccions, disputat ara fa 20 anys a Getafe, Andorra també va caure golejada, en aquell cas per quatre gols.

Andorra ha aturat bé durant el primer temps la selecció espanyola, que prepara l’imminent debut a l’Eurocopa d’Alemanya. El debutant Ayoze ha avançat ‘la roja’ a la sortida d’un córner al minut 24. Ricard Fernández ha tingut l’aproximació més clara d’Andorra, amb una rematada que ha aturat Raya.

La resistència de l’onze tricolor ha anat minvant a la segona part, davant una Espanya que ha posat una marxa més i ha trobat més espais. Oyarzabal, que havia entrat en el lloc de Morata, ha fet el segon al minut 52. El jugador de la Reial Societat ha anotat dues dianes més per completar el seu particular hat-trick en 20 minuts.

El moment més emotiu ha arribat quan Ludovic Clemente ha entrat al terreny de joc, enmig d’una ovació del públic de Badajoz, per disputar els seus darrers minuts en actiu i posar punt final a una trajectòria que tanca als 38 anys amb 47 internacionalitats.

Ferran Torres ha arrodonit la golejada de la selecció espanyola amb el cinquè gol, al minut 81. Dimarts vinent Andorra continuarà preparant la pròxima Lliga de les Nacions amb un altre amistós, contra Irlanda del Nord, a la Nueva Condomina de Múrcia.