A hores d'ara, Càritas Andorrana registra el 10% menys d'ingressos respecte l'any anterior. Precisament per donar cobertura a tots els programes de l'entitat s'ha organitzat un sopar solidari on la gastronomia del país es maridarà amb els vins lauredians. Serà el dia 22.
La vela que a la primavera acollirà la Fira es transformarà en un restaurant en què set xefs, entre ells, Clàudia Coma i Carles Flinch, cuinaran les seves propostes per maridar amb diferents vins, una oportunitat única per als dos sectors i per als comensals. El preu del menú és de 50 euros. La meitat de l'import es destinarà a l'entitat.
"Els enòlegs de Casa Auvinyà, Martí Magirnyà i Iolanda Carazo de Casa Sabaté faran la introducció dels vins. Esperem que podem satifer a gent que vingui i que els xefs puguin gaudir dels nostres vins i fer uns bons plats", ha explicat Carles Verdaguer, del celler Mas Berenguer. Per exemple, la xef Clàudia Coma ja ha avançat que li ha tocat el pinot noir de Casa Auvinyà que maridarà amb tavelles, morro de porc i trompetes de la mort i aroma de tòfona.
Informa: Rosa Alberch
Imatges: Vicente Bellot
Comparteix: