Un any més, i ja són disset, torna La Massana Fogons, les jornades de cuina de tardor que promouen el producte local i sostenible. Els 29 restaurants que hi participen oferiran tot el mes d'octubre els seus plats estrella, una de les novetats d'aquesta edició. L'altra novetat és el passaport gastronòmic.
Un d'aquests 29 establiments adherits a la campanya La Massana Fogons de tardor d'enguany és el Jou La Borda. El seu plat estrella...
"Hem apostat per un plat que és un calamar de potera que el fem a la brasa, perquè potenciem molt la brasa, acompanyat d'una ceba de muntanya confitada molt lleugerament amb herbes de bosc. És un tipus de producte que per l'experiència sabem que agrada a pràcticament tothom."
Miquel Ristol, director de la divisió d'hostaleria del Grup Pyrénées
El restaurant és reconegut per la seva gastronomia de muntanya amb alguna excepció, com el calamar, i destaquen que tots els seus productes són de proximitat.
"La nostra cuina, la cuina de muntanya, està basada en tot el nostre entorn. Pel que fa a productes utilitzem els del Pirineu andorrà, català i francès."
Miquel Ristol, director de la divisió d'hostaleria del Grup Pyrénées
Les jornades van començar l'1 d'octubre i finalitzaran el dia 30.
Precisament, promoure la cuina local, sostenible i de temporada és l'objectiu comú de tots els restaurants que participen en les jornades.
Informa: Karen Gacusana
Imatges: Èric Mompel
Locució: Pilar Candel
Comparteix: