McGhee desfà el somni europeu del MoraBanc Andorra

Derrota dolorosa del MoraBanc Andorra, que ha quedat eliminat de

Derrota dolorosa del MoraBanc Andorra, que ha quedat eliminat de la Basketball Champions League, després de perdre contra el Telekom Bonn alemany per 99 a 91. El somni europeu dels andorrans s'ha convertit en un malson.

I el culpable de la desfeta ha estat el base Darius McGhee, que ha anotat 37 punts en una actuació estel·lar. El MoraBanc, que al descans perdia per 11 punts, no trobava la manera de fer mal als alemanys, però quan pitjor estava el partit ha arribat la reacció dels de Natxo Lezkano, que s'han situat per davant en el marcador en el darrer quart. L'aparició de McGhee i l'encert dels alemanys al final ha estat definitiu.