Els sabors del Pirineu es poden desgustar des de fa pocs mesos a Mèxic en forma de cervesa. Amb una producció de 3.000 unitats diàries l´objectiu és, en un futur, poder exportar-la a altres països, i també a Andorra.
Aigua, llúpol, llevat i malta, aquests són els quatre ingredients essencials de la Mercurio, una cervesa mexicana però creada per un jove andorrà, l´Àlex. Fa només tres mesos que està al mercat llatí, però ja ha tingut una bona acollida entre el seu públic potencial, i és que en aquests moments es comercialitza a Ciutat de Mèxic i també a Monterrey, amb un volum de producció de 3.000 unitats diàries. I el secret, no podia ser un altre que el de recollir els aromes i sabors pirinencs.
Uns sabors que no sempre són reconeguts pel consumidor. El somni de l´Àlex és el de poder comercialitzar la Mercurio també al Principat.
En pocs mesos també es podran degustar dues noves varietats que en aquests moments estan en procés d´elaboració: una cervesa ´dry stout´ que podria estar disponible per Nadal i de cara a la primavera una cervesa ´lager´.
Informa: Ariadna Comas Imatges: Marta Paixà
Comparteix: