Les jornades gastronòmiques "Andorra a taula" ja han venut més de 2.000 menús des que van començar, el 16 de maig. Ara, l'objectiu és arribar als 6.000 menús a final de juny. Amb tot, aquest any s´ha notat un descens del nombre de turistes, que han baixat del 25 al 15%.
La Unió Hotelera fa un bon balanç de les sisenes jornades gastronòmiques de cuina andorrana, que enguany compten amb la participació de fins a 38 establiments, que des del 16 de maig serveixen els plats preparats per a l'ocasió. Per exemple, galtes de vedella d´Andorra amb calamars a la planxa, mongetes de Fontaneda confitades amb sorbet de pera o torrades de Santa Teresa amb maduixes de Juberri.
El client nacional representa el 85% dels assistents a les jornades. La resta, el 15%, són turistes, que aquest any han experimentat un descens.
Les jornades s'allargaran fins al proper 29 de juny, quan la Unió Hotelera espera arribar als 6.000 menús venuts.
Informa: Anna Lladó Imatge: Josep M. Garcia