Més finançament per lluitar contra la pandèmia del càncer

www.andorradifusio.ad

Assandca ha iniciat una campanya per demanar suport econòmic a les empreses per aconseguir 90.000 euros. El seu president ha estat entrevistat a la Nacional i ha dit també que el càncer és un problema més greu i que aviat podria afectar la meitat de la població.

Saravia ha explicat que Assandca necessita més personal per oferir servei d'una manera més acurada i això passa per tenir més recursos econòmics. Ha assegurat que la xifra hauria d'estar al voltant dels 90.000 euros. Per això, faran una campanya per aconseguir que unes 40 o 50 empreses hi facin contribucions.

El problema del càncer no para de créixer perquè hi ha una esperança de vida més alta. Així ho ha reconegut el president d'Assandca que ha afirmat que les estadístiques "ens diuen que al 2030 arribarem al 50% de la població afectada". Unes xifres alarmants que ha titllat de "molt greus". 

També ha dit que el càncer és "simplement, una cèl·lula que es torna boja i comença a reproduir-se d'una forma descontrolada". Una 'tonteria', ha afegit, que "ens pot provocar la mort i que cada dia en tenim més".

Per últim, ha esmentat de nou que encara no li han donat des de l'executiu una explicació a la negativa d'instal·lar una unitat de radioteràpia.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

Acció i comèdia es barregen a "Argylle" Buscant la veritat amb "Chacun sa verité"