Modernitat i tradició es barregen per elaborar el dinar de Nadal

www.andorradifusio.ad
Per Nadal la taula pren un especial protagonisme a les llars. L´esperit del dinar de Nadal és manté, però amb el temps varien les preferències. Combinar els plats típics i les novetats és la tendència, com també assessorar-se per escollir el vi més adequat.
Cada any es repeteix la tradició en aquest dia, una taula ben servida per compartir amb els éssers més pròxims. El dilema es planteja en l´elecció del menú, ja que l´objectiu és que agradi a tothom. Els comerços aposten per oferir la varietat més gran d´alternatives, conscients que des de fa anys la tradició es barreja amb la innovació. En tot cas, les vendes ajuden a fer-se una idea sobre les preferències a l´hora d´omplir la taula de Nadal.

Un altre aspecte imprescindible de la taula és la beguda. I per aconseguir un maridatge ideal augmenten els que aposten per l´assessorament dels professionals.

Experimentar noves propostes, com ara escumosos o vins procedents de zones amb menys tradició, és recomanable. Tot i això la majoria es decanta per eleccions segures.

En dinars tan assenyalats sempre existeix la tendència a estirar el pressupost, un error segons els professionals. Asseguren que a partir de 10 euros es poden trobar vins que elevaran fins a l´excel·lència la nostra taula.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

Un Nadal amb més visitants però amb menys vendes Moltes de les joguines de moda ja estan esgotades