El Morabanc Andorra B guanya el JAC Sants (78-72)

El Morabanc Andorra B va fer ahir un dels millors partits de la temporada a la lliga EBA i es va desfer del segon, el JAC de Sants, per 78 a 72. L´encert exterior i una bona defensa van permetre una victòria de mèrit en un pas més cap a la consolidació a la categoria.
El partit va començar malament per als de Carles de Bofarull. Un parcial de 0 a 8 va provocar un temps mort i la reacció local. Esteve Malet, a l'organització de joc, va dirigir perfectament l´equip amb quatre triples inclosos. Els locals van veure com els de Sants aprofitaven els nervis locals per dominar en el marcador. Una situació que es va estabilitzar cap a les acaballes del segon quart quan els andorrans van recuperar el comandament del marcador i se'n van anar als vestidors amb 3 punts de marge, 38 a 35.A la represa, els andorrans van seguir dominant en el joc exterior. Ahir, 8 triples de 19 intents. I dins de la zona, Knezevic, que va fer 16 punts al final, va seguir fent de les seves sota cistella. El JAC Sants ho intentava, però mai no va poder inquietar els locals. Al final del partit es van igualar una mica les coses, però els de Carles de Bofarull no van donar opció i es van assegurar una victòria contra un equip de molta entitat. Carles de Bofarull - Entrenador del Morabanc Andorra B: "Penso que avui l'equip ha sabut llegir el partit a partir del segon quart i hem jugat físicament. Altres vegades en canvi, quan no ens anava bé el partit ens podia la pressió. Avui, hem sabut afrontar-ho” El 78 a 72 final acosta una mica més els andorrans a l´objectiu de mantenir la categoria.Informa: Jordi Lorente