El MoraBanc Andorra ensopega a Palència amb la primera pedra (72-63)

El MoraBanc Andorra ha sumat la primera derrota de la temporada a

El MoraBanc Andorra ha sumat la primera derrota de la temporada a la LEB Or en la cinquena jornada de lliga després de perdre 72-63 a la pista de l’invicte Zunder Palència i nou líder en solitari. L’equip tricolor, sense els lesionats Rafa Luz i Marin Maric, i malgrat intentar-ho fins a l'últim moment, acabaria sent víctima de les seves febleses en el rebot i la seva manca d’encert amb un 22/56 en tirs de camp. Johnny Dee amb 16 punts i Tobias Borg amb 15 punts i un 15 de valoració, els millors del conjunt andorrà.

Després de les victòries contra TAU Castelló, Alega Cantàbria, Bueno Arenas Albacete i Càceres, el MoraBanc afrontava aquest divendres el primer gran repte de la temporada a la pista d’un conjunt què, una temporada més, aspira a tot. Andorrans i palentins arribaven a la cita amb l’objectiu de seguir sumant per victòries els partits disputats en aquest inici de curs però els tricolor acabarien signant la primera ensopegada cedint així el lideratge en solitari de la LEB Or al Zunder Palència amb cinc victòries consecutives.

Al Municipal d’Esports de Palència l’inici del partit estaria marcat pel desencert de tots dos conjunts i amb un MoraBanc Andorra, això sí, portant la davantera en el marcador gràcies a l’aportació de Tobias Borg, als rebots ofensius i a l’encert des del tir lliure (5-10) però una reacció local deixaria un ajustat 14-16 al final del primer quart.

L’equip de Natxo Lezkano, sense Rafa Luz i Marin Maric (lesionat en el primer quart), seguiria amb molts problemes a l’hora de generar en atac. Precipitat, desencertat i patint en defensa, el MoraBanc veuria com el Zunder Palència començaria a castigar des del triple capgirant així el marcador a l’inici del segon quart (21-18). La dinàmica del partit, però, empitjoraria amb el pas dels minuts (38-26). El MoraBanc Andorra, al descans, arribaria patint (40-29) i amb una evident i preocupant manca d’encert (9/27 en tirs de camp) .

En la represa, però, el MoraBanc Andorra sortiria amb una altra cara. Els del Principat, més encertats, reaccionarien d’inici amb un 4-13 de sortida que deixaria un ajustat 44-42 però el Zunder Palència es tornaria a fer amb el timó del partit agafant un avantatge de tretze punts (57-44) que es quedaria en deu al final del tercer quart després d'un triple de Johnny Dee que permetria al MoraBanc seguir creient en la remuntada (57-47). De fet, un 5-11 de parcial a l’inici de l’últim quart posaria la por al cos al conjunt local (62-58) però a l’hora de la veritat, jugant més amb el cor què amb el cap, el MoraBanc Andorra, amb molt poques idees, cedint moltes segones opcions al rival i amb un percentatge d’encert paupèrrim, acabaria sumant a Palència la primera derrota de la temporada (72-63).

El MoraBanc Andorra rebrà el proper dissabte la visita del San Pablo Burgos (18:30h) en el partit corresponent a la sisena jornada de lliga en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad.

Imatge: Palència Basket