El MoraBanc Andorra imposa la seva llei a Melilla (63-85)

El MoraBanc Andorra ha arribat a la desena victòria de la temporada, sisena consecutiva, després de superar aquest diumenge el Melilla per 63 a 85. El partit, ajustat en els primers vint minuts, es decidiria en la segona meitat (22-40) amb una gran feina defensiva dels tricolor. Marin Maric, MVP amb 16 punts, 9 rebots, 21 de valoració. Destacar també l'aportació de Felipe Dos Anjos, Andric, Rafa Luz i Micah Speight.

El MoraBanc Andorra segueix amb la seva trajectòria pràcticament Immaculada en aquest inici de curs després de sumar la desena victòria en les primeres onze jornades. Des de la derrota, única derrota en el que portem de campionat a la pista del Palència, els de Natxo Lezkano encadenen ja sis victòries consecutives.

A Melilla, amb una bona posada en escena, el MoraBanc Andorra començaria molt concentrat, forçant pilotes perdudes al rival i sortint al contraatac. Els primers avantatges serien per al quadre andorrà (6-13) amb un inspirat Mihajlo Andric ben secundat per Rafa Luz i Felipe Dos Anjos. Però el Melilla no es quedaria de braços plegats i gràcies a les seves penetracions i sobretot al seu encert exterior (5/7 en triples), l'equip d'Òscar Lata es veuria per davant en el marcador al final del primer quart (22-21).

La igualtat seguría amb el pas dels minuts (31-31) però el MoraBanc Andorra es tornaria a fer amb el ritme del partit. Mossegant en defensa, recuperant pilotes i sortint ràpid al contraatac, el conjunt de Natxo Lezkano semblava que es feia amb les regnes del partit (35-43) però els locals reaccionarien de nou amb un 6-2 de parcial. Tot obert de cara a la segona meitat (41-45).

Però el pas pels vestuaris li aniria molt bé a un MoraBanc Andorra que començaria la segona part amb les idees molt clares. Imposant la seva defensa, forçant l'error local en atac i amb l'aparició d'altres jugadors com Maric i Speight en l'apartat ofensiu, els tricolor aconseguirien un 4-14 de parcial que deixaria un +14 al final del tercer quart.

Amb el 45-59, gran part del treball del MoraBanc al pavelló Javier Imbroda ja estava fet, ara, però, faltava rematar la feina. I això és el que faria l'equip andorrà en els últims deu minuts. Sense baixar el pistó en cap moment, jugant a plaer, el MoraBanc acabaria segellant una nova i treballada victòria a Melilla (63-85).

El MoraBanc Andorra rebrà el Valladolid, rival directe, el proper dissabte a la Bombonera (18:30h) en el partit corresponent a la dotzena jornada de la LEB Or en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad.

Imatge: Melilla Baloncesto