El MoraBanc Andorra paga la seva inconsistència a Granada (91-88)

El MoraBanc Andorra ha sumat la sisena derrota de la temporada, t

El MoraBanc Andorra ha sumat la sisena derrota de la temporada, tercera consecutiva, després de perdre aquest diumenge en la pista d’un necessitat Coviran Granada en zona de descens per 91 a 88. Els tricolor, inconsistents, amb un 28-13 de sortida, acabarien pagant la seva irregularitat. Marin Maric, MVP del andorrans amb 19 punts i un 23 de valoració.

El MoraBanc ha deixat enrere la dinàmica positiva que el portaria a sumar tres victòries consecutives. Després de l'alegria que es va donar l'equip contra el Baskonia, última victòria dels tricolor, els de Natxo Lezkano arrosseguen ara tres derrotes consecutives. A les ensopegades a Tenerife i contra el BAXI Manresa a casa, aquest diumenge arribaria una nova derrota en la pista d'un equip que, abans d'aquesta jornada, només havia estat capaç de sumar una victòria (1-8). Amb aquesta nova derrota i un balanç de 4/6, el MoraBanc Andorra s'estanca en la classificació i perd pistonada en la lluita per un bitllet per a la Copa quan queden set jornades per al final de la primera volta.

Al Palacio de los Deportes de Granada el MoraBanc Andorra sortiria a veure-les venir davant un Coviran Granada més solvent, més intens i amb les idees més clares de la mà d’un inspirat Lluís Costa. Els tricolor, poc intensos en defensa, donant segones opcions als andalusos, es trobarien amb un 16-6 de sortida, un parcial que obligaria a Natxo Lezkano a aturar al partit. Però els canvis del tècnic basc donarien els seus fruits i el MoraBanc, que arribaria a perdre de 13 punts (28-15), reaccionaria tancant el primer quart amb un 28-20 amb els punts sobretot de Jean Montero. Això sí, la pitjor notícia seria la lesió de Tyson Pérez.

La línia ascendent del MoraBanc Andorra el dia del retorn de Rafa Luz seguiria en el segon quart amb un Jarrick Harding agafant el testimoni de Montero. El jugador de Kansas, autor de 9 punts en els segons deu minuts, es convertiria en el far ofensiu dels andorrans que, mossegant en defensa i controlant el rebot, li donarien la volta al marcador (33-34) gràcies a un 5-14 de parcial. Però l’aparició novament de Lluis Costa i la feina dels locals en el rebot tornarien a donar oxigen a un Coviran Granada que, amb un 10-2 de parcial en els últims minuts, arribaria al descans amb una renda de sis punts (49-43).

En la represa el MoraBanc aniria per totes com demostra el 0-9 de sortida (49-52) però la inconsistència dels del Principat tornaria a fer acte de presència. Els locals, amb un Christian Díaz deslligat autor de 24 punts amb un 5/5 en triples, tancarien el tercer quart amb una renda de vuit punts (68-60).

El Coviran Granada continuaria controlant el partit entrat l'últim quart davant un MoraBanc desdibuixat que semblava que donava el partit per perdut (84-70) però el caràcter de Marin Maric contagiaria a la resta de companys. Quan es veia tot perdut, una altra reacció andorrana ficaria a l'equip de nou en partit (86-84/89-86) per a acabar caient en l'últim sospir després de desaprofitar un triple final que hagués enviat el partit a la pròrroga (91-88).

El MoraBanc Andorra tornarà a jugar el proper diumenge visitant la pista del líder Reial Madrid (12:30h) en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.